O nama

Program EMOi je rezultat dugogodišnjeg rada Borisa Blažinića i tima Centra za razvoj osobnosti d.o.o., još od 2002. godine, provedenih više od 1500 radionica koje je polazilo više od 13000 polaznika iz područja različitih poslovnih vještina i osobnog razvoja.

 

S obzirom na stanje u društvu općenito i sve veće potrebe roditelja, a na temelju iskustva sličnih programa iz najrazvijenijih zemalja razvili smo jedinstveni izvannastavni program za procjenu i razvoj emocionalne inteligencije djece i mladih kako bi iste pripremili na životne izazove. Program je u konačnici podržan od Ministarstva znanosti i obrazovanja  izdavanjem svoje suglasnosti kao i Agencije za odgoj i obrazovanje izdavanjem pozitivnog stručnog mišljenja.

Autor / supervizor

 

BORIS BLAŽINIĆ je profesor i sudski vještak za psihologiju, psihoterapeut, SHRM konzultant, predavač, trener, licencirani coach ili trener za procjenu i razvoj emocionalne inteligencije i osobnih potencijala. Specijalizirao je Transakcijsku analizu, NLP (DVNLP Trainer) i terapiju hipnozom. Specijalizirao je Management of Human Capacity Development u Japanu pri Keio University. Licencirani je coach Business, Mental, Work-Health Balance i Wingwave od Besser-Siegmund-Instituta. Završio program naprednih tehnika iz područja kvantne psihologije Quantum Entrainment kod Dr. Frank Kinslow-a. Gostovao je u preko 300 televizijskih i radio emisija afirmirajući razvoj ljudskih potencijala. Program Total Balance Management© je kao autor prezentirao na europskoj i svjetskoj konferenciji kontrolora leta na Gran Canaria u Španjolskoj.

 

Treneri

 

NELLA BLAŽINIĆ je viši ekonomist koja je završila brojne edukacije iz područja intra i interpersonalnih odnosa. Certificirana je kao trener od strane DVNLP,  IN – International Association od NLP Institutes te od Hrvatske asocijacije za Neuro lingivstičko programiranje i NLP & Coaching Akademije. Kao Life Coach je certificirana od strane ICI – International Association of Coaching Institutes. Završila je program „Prirodno roditeljstvo“, „Osobni razvoj“ i „Partnerski odnosi“ u okviru programa Centra za prirodno roditeljstvo. Završila je program za trenera EMOi – razvoj emocionalne inteligencije kod djece i certificirana od Instituta za kvalitetu i razvoj ljudskih potencijala u Zagrebu, te je stručno osposobljena i licencirana za provedbu programa EMOi.

 

RENATA ŠKREB ANDRAŠIĆ je diplomirani pravnik koja se usavršavala i surađivala na brojnim projektima i programima iz područja interpersonalnih odnosa u sklopu Centra za razvoj osobnosti d.o.o. Posvetila se djeci i njihovom osobnom razvoju. Završila je NLP program kao i program za trenera EMOi – razvoj emocionalne inteligencije kod djece i certificirana od Instituta za kvalitetu i razvoj ljudskih potencijala u Zagrebu, te je stručno osposobljena i licencirana za provedbu programa EMOi.